כאבים בבטן תחתונה 4 וחצי שנים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/03/2023 | 19:35 | מאת: נילי

היי, בת 38 עם מנופאוזה מוקדמת (לפי הרופא לא מקבלת מחזור ולא מבייצת) עברתי קיסרי לפני 4 וחצי שנים. בחודשים האחרונים סובלת מכאבים כרוניים בנקודה אחת ספציפית במרכז הצלקת, הכאב פנימי. (הצלקת החיצונית החלימה כמעט לחלוטין) הכאב לעיתים מלווה בדימום , לא מחזור. היסטרוסקופיה, פאפ, ואולטראסאונד תקינים. סובלת מכאבים 90% מהזמן. ממה זה יכול להיות? וגם אשמח לדעת אילו בדיקות רצוי שאעשה להמשך בירור? הכאב לפעמים משבית אותי וממש מפריע לי להתנהל.

קשה לענות על השאלה בפורום. התלונה דורשת בירור גינקולוגי אך גם בירור כללי הכולל הדמיה לדופן הבטן. נשמע שעשית בירור גינקולוגי די מקיף. כדאי לנסות לברר גם עי אולטרסאונד בטן כללי. בהצלחה. מקווה שהכאבים יחלפו במהרה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים