כאבים בצלקת 8 חודשים אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

04/03/2023 | 01:48 | מאת: שני

שלום, עברתי ניתוח קיסרי בעקבות מצג עכוז של העובר. לידה ראשונה. אני 8 חודשים אחרי הניתוח ועדיין יש לי כאבים בבטן התחתונה באזור הצלקת. הניתוח נעשה בארץ אבל כרגע מתגוררת בארה״ב. הייתי פה באולטרסאונד והרופאה אמרה שהיא לא מצליחה לראות את הצלקת ברחם מה שאומר שהיא החלימה לחלוטין, זה נכון? האם אחרי זמן מסויים אי אפשר לראות את הצלקת בכלל? אני הבנתי שניתן לראות אותה ולמדוד עובי כל הזמן. הרופאה אמרה שכנראה מדובר בהידבקויות, כי הרחם נראה בגודל תקין וגם הרירית. האם כדאי לנסות לגשת לרופא אחר להתייעצות? יש משהו שיכול לעזור להידבקויות? תודה רבה!

כדאי לנסות להבדיל בין כאב בבטן לגבי כאב שטחי על העור באיזור הצלקת. לאחר 8 חודשים עדיין תהליך ההחלמה לא נשלם ויתכן שיפור ניכר בכאב שאת חשה בעוד מספר חודשים. אין טיפול מומלץ להדבקויות בשלב זה בהנחה שזה הגורם לתחושת הכאב. תמיד אפשר לגשת לבדיקה לחוות דעת נוספת

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים