רגישות בבטן התחתונה לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

01/03/2023 | 00:05 | מאת: דניאל

היי, 3 שבועות לאחר קיסרי ויש מין תחושת רגישות שכואבת בבטן התחתונה מין הרגשה של מכה כחולה בתוך הבטן תוך כמה זמן המקום אמור לא להיות כואב ורגיש למגע? אני מרגישה את הכאב רק בעת מגע עם בגד או עם הידיים. כאשר אין מגע לא מרגישים את הכאב

שלום דניאל, לאחר ניתוח קיסרי צפויים כאבים בבטן התחתונה, אשר משתפרים עם הזמן. איזור הצלקת הרבה פעמים מעט רדום, אך כאשר נוגעים בו חשים כאב. לכן התיאור שלך נשמע תואם את המצב. במידה ואין שיפור בכאבים בשבועות הקרובים, עולה חום, או החמרה אחרת יש להבדק על ידי רופא נשים. מזל טוב! דר' דורית אשר.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים