פעילות בבית אחרי קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

18/02/2023 | 12:00 | מאת: אא

שלום, אני שבוע לאחר ניתוח קיסרי מרגישה שלא מבינה את הסוף את המגבלות בתקופת ההחלמה… אני עם ילד נוסף בבית. האם ניתן להתכופף להרים משהו מהרצפה? ברמה של בגד, משחק וכו׳? כאשר אני מרימה את התינוק לגרפס הוא יושב עם הרגליים על הבטן שלי ולעיתים דוחף איתם כי משהו מציק לו. האם זה לא מסוכן לניתוח בבטן דחיפות הרגליים שלו? בעת ההנקה, התינוק נשען לי על הבטן, זה לא מהווה בעיה שיש משקל על מקום הניתוח? בעת קימה מהספה אני מאמצת את שרירי הבטן…איך ניתן לקום בצורה אחרת? אני יודעת שאסור להרים משאות כבדים מה שלא ברור לי זה הפעילות ביום ביום אשמח להסבר

שלום רב, לאחר ניתוח קיסרי אין מניעה מפעילות יומיומית שגרתית לרבות הרמת התינוק, התכופפות, ישיבה, הנקה וכו. מומלץ להמנע מפעילות גופנית, יחסי מין והרמת משאות כבדים. בהצלחה.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים