צלקת פתוחה לאחר ניקוז דם

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/01/2023 | 00:17 | מאת: אנה

שלום, אני כמעט שבועיים אחרי ניתוח קיסרי חירום, לפני שבוע ביצעו לי ניקוז דם שהצטבר מתחת לתפר, והשאירו את הצלקת פתוחה מקצה אחד כדי שיצאו כל ההפרשות ויוצא לא מעט השאלה שלי היא: כמה יקח זמן עד שזה יסגר ויתרפא?! והאם יש סיכוי לסיבוכים נוספים בעקבות כל זה?! אני מאוד בלחץ שאני עם תפר פתוח מפחדת שכל התפר יפתח כי הורידו את הסיכות היום

שלום אנה, משך ההחלמה תלוי בגודל הפתח. ההחלטה אם לתת לזה להיסגר לבד צריכה להתבצע עי הצוות המטפל. ממליץ להישאר במעקב של הצוות ולהגיע לביקורת נוספת. החלמה מהירה!

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים