כאב גב לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

03/01/2023 | 21:13 | מאת: טלי

שלום, עברתי קיסרי עקב שליית פתח ובניתוח גילו גם שהשלייה נעוצה. שבוע לאחר הניתוח פתאום תקף אותי כאב מאוד חזק במותן-גב התחתון בצד ימין, היום 9 ימים לאחר הניתוח הכאב קצת פחות חזק אבל עדיין תוקף לפעמים בצורה מאוד חזקה וגם כשאני רק נושמת כואב לי מעט. האם יש קשר לניתוח? הייתי אתמול במיון ועשו בדיקות וגילו דלקת בשתן. יכול להיות קשר? נתנו לי לקחת זינט. תודה

טלי שלום, לאחר ניתוח יתכנו כאבים שונים, גם דלקת בדרכי השתן יכולה להסביר כאבים כאלו. אם אין שיפור בכאבים, עולה החום- כדאי לגשת לבדיקת רופא ולהשלים סונר כליות ודרכי שתן. בברכה, ד"ר אשר.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים