בטן לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

11/08/2019 | 23:22 | מאת: הגר

שלום, לפני חמש שנים עברתי ניתוח קיסרי . מיד לאחר הניתוח הבחנתי כי הבטן שלי לא סימטרית וצד אחד נמוך מן השני. גם אחרי שהנפיחות ירדה היה פער בין הצדדים.. רופא הנשים בדק אז ואמר שהמנתח לא סגר את הפתח טוב ויש אי התאמה בין הצדדים בסגירה.. אז חששתי ללכת לניתוח בטן חוזר, עם תינוקת קטנטנה יונקת.. היום אני ממש מעוניינת במתיחת בטן ותיקון..יש לדעתך סיכוי לזיכוי בניתוח בגלל מה שנעשה בעבר?

12/08/2019 | 07:25 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, שאלתך אינה רפואית אלא מנהלתית ולצערי אין לי תשובה עליה. פני לקופת חולים שלך לבדוק זכאותך לניתוח. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים