הריון שלישי אחרי 2 קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

12/07/2019 | 12:50 | מאת: אור

רציתי לדעת 2.8 מ"מ בצלקת הניתוחית זה תקין ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אם את מתכוונת לעובי הצלקת בסוף ההריון אז כן, אך פני עם התוצאה לרופא המטפל שלך לקבלת תשובה מוסמכת המתאימה למצבך. בהצלחה רבה בהריון ובלידה, פרופ׳ אוריאל אלחלל

שלום רב, זה בהחלט עובי מספק, פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהל פורום ניתוחים קיסריים