המטומה בחתך של ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

21/06/2019 | 20:39 | מאת: דניאלה

ד''ר שלום, עברתי ניתוח קיסרי לפני חודשיים וחצי. היו סיבוכים שונים בניתוח ובעקבותם נוצרה המטומה בחתך, שניראתה באולטראסאונד שעשיתי לפני כשבוע. אני עדיין כאובה מאוד והאזור קשה ורגיש למגע. הרופאה אומרת לחכות חודשיים אך אני מודאגת. מה כדאי לעשות?

21/06/2019 | 22:52 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, התופעה שכיחה לאחר ניתוח קיסרי וברוב המכריע של המקרים חולפת מאליה ללא כל סיבוכים כעבור מספר חודשים. במידה שיש חום רגישות עזה או כאבים קשים אנא פני לבדיקת רופא נשים. רפואה שלמה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים