ניתוח קיסרי ומספר שאלות

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/03/2019 | 12:14 | מאת: גל

שלום פרופ' . אני בת 44 ועברתי ניתוח קיסרי לפני כ 3 שבועות. 1.לאחר כמה שבועות יש לגשת לביקורת ? 2.מתי ניתן לקיים יחסי מין . אני קצת חוששת שזה יכאב לי . האם זה הגיוני ? 3.כמה זמן אחרי הניתוח יש דימום ? כי עדיין יש לי מעט וקרישים מידי פעם. תודה רבה .

25/03/2019 | 14:32 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, את הבדיקה הראשונה לאחר ניתוח יש לבצע כשישה שבועות לאחר הלידה, באשר לקיום יחסים רוב הנשים מרגישות נוח לחזור לשגרת יחסים כחודש חודשיים לאחר הניתוח. במידה ואת חשה כאב או אח נעימות כמובן שניתן לדחות זאת אף למועד מאוחר יותר. יש לדון עם הרופא המטפל שלך באשר לאמצעי מניעה במידה שיש צורך בכך. מזל טוב פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים