נגישות
נגישות

הקדמת ניתוח קיסרי בגלל שיליה קדמית

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/03/2019 | 00:47 | מאת: שירי

כרגע שבוע 37 , בבדיקה עכשיו התברר שהעובר חזר למצב עכוז , יש שיליה קדמית , האם כדאי לבצע כבר עכשיו ניתוח קיסרי , או לאפשר עד 39 שבועות , יש מצב לסיכון בגלל השיליה הקדמית אם העובר התהפך שוב פעם ? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ניתן להמשיך לעקוב עד שבוע 39 תחת מעקב רפואי ויתכן שהעובר יתייצב למצג ראש ואם יתמיד בעכוז ניתן לנתח אז. קיימת גם כמובן אפשרות היפוך חיצוני הנעשה במרבית חדרי הלידה בארץ. בהצלחה רבה , פרופסור אוריאל אלחלל

מנהל פורום ניתוחים קיסריים