נגישות
נגישות

שק הריון הנמצא על התפר הקיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

17/02/2019 | 15:27 | מאת: חן

בבדיקה אצל רופא הפוריות נאמר לי ששק ההריון שלי צמוד לתפר וזה מהווה סיכון מאוד גדול שיש חשש או שיפול לבד או שיפתח את התפר כשיגדל ולכן מומלץ להפיל הופנתי למיון בבית חולים על מנת לראות באולטרסאונד יותר מקצועי האם יש אפשרות לאופטימיות? יש סיכוי שיכול להיות תקין?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הכל תלוי בממצאים שימצאו בהית החולים. אם ההריון אכן הוא בצלקת הניתוח אין מנוס מטיפול לריקון הרחם מהריון זה מאחר שהוא עלול לגרום לדמם רב אם ימשך. אם ההריון ימצא ברחם עצמו יש מקום לאופטימיות. בהצלחה רבה ורפואה שלמה, פרופ׳ אוריאל אלחלל הדסה עין כרם 026778899

13/03/2019 | 08:10 | מאת: ניתוח לתיקון התפר הקיסרי

תודה רבה על תשובתך, לאחר אשפוז של שבועיים בבית החולים וטיפול במטרוטקסט (מקווה שכתבתי נכון) בוצעה שאיבה של שק ההריון, עכשיו הם רוצים לבדוק אפשרות לתיקון התפר הקיסרי . האם יש אפשרות להריון תקין ללא תיקון התפר? אם התפר אינו תקין זה אומר שכל ההריונות ייצמדו אליו? אני חוששת מאחר ואני אם יחידנית בת 40 (תרומת זרע) ואין לי זמן לחכות להריון הבא תודה מראש על התשובה

מנהל פורום ניתוחים קיסריים