הידבקויות בניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

05/11/2018 | 20:41 | מאת: ליאת

שלום פרופ', 1- עד כמה זה שכיח שבניתוח קיסרי נוצרות הדבקויות שעשיות לפגוע בפריון \בקליטה להריון הבא ? 2- האם ההדבקויות שפוגעות בפיריון הם בתוך הרחם או בחלל הבטן ?

05/11/2018 | 20:50 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, הסיכוי להתדבקויות אחרי ניתוח קיסרי אשר יגרמו לחסימה מכנית של החצוצרות הוא נמוך ביותר. לרוב ההתדבקויות הן תוך אדניות ותוך באניות ופחות תוך רחמיות. בהצלחה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

06/11/2018 | 07:54 | מאת: ליאת

תודה רבה על תשובתך, אז אם אני מבינה נכון זה נדיר שהידבקויות כתוצאה מניתוח קיסרי יפגעו בקליטה להריון הבא ?

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים