מוגלה אחרי ניתוח קיסרי שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

27/10/2018 | 23:16 | מאת: Samia

ילדתי שלושה פעמים קיסרי. בפעם השלישית ואחרי ארבעה חודשים וחצי התחילו כאבים ונפיחות במקום הצלקת. כשהלכתי לבית חולים אמרו לי שזאת מוגלה וחייבים לפתוח התפירות עוד פעם ולהשאירה פתוחה עד שתיסגר נקייה. נתנו לי אנטיביוטיקה אוגמנטין והתאשפזתי חמישה ימים בבית חולים. כשחזרתי הביתה הכל היה טוב, אבל עכשיו ואחרי כמעט חודש כואב לי הבטן אותו דבר ויש נפיחות, מרגישה שיש מוגלה בצד השני של הצלקת. מה לעשות עכשיו? האם ללכת לבית חולים? האם רק ללכת לרופאת נשים ותיתן לי אנטיביותיקה והכל יהיה טוב? כי עדיין לא נסגר טוב ועוד יורד נוזל מוגלה.. או פותחים לי עוד פעם את התפרים ואתאשפז בבית חולים ?

28/10/2018 | 05:06 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, מציע לפנות לרופא הנשים שלך. תתבצע בדיקה ותתקבל החלטה אם אפשר לטפל בך במסגרת הקהילה או באישפוז. בהצלחה רבה פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים