חוט מבצבץ מצלקת ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/03/2018 | 01:11 | מאת: דורית

שלום, אני 5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי (רביעי), בשבוע האחרון החל מבצבץ חוט מקצה הצלקת, אין כאבים ואין שום תופעת לוואי (הייתה בהתחלה הפרשה מוגלתית שחלפה לה). האם יהיה צורך בהוצאת החוט או שניתן להשאירו? כיצד יוציאו לי את החוט? תודה

30/03/2018 | 10:26 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, אנא פני לרופא נשים מטפל עם דוח הניתוח. רוב הסיכויים שהשתמשו בחוטים נספגים בניתוח ולכן החוט יספג פרופסור אוריאל אלחלל הדסה עין כרם

30/03/2018 | 10:53 | מאת: דורית

שלום ד"ר, כמובן שלאחר החג יש לי תור לרופא, בכל זאת רציתי לדעת מה קורה אם החוט לא יספג? האם חייבים להוציא אותו ואיך יוציאו אותו? בניתוח? תודה וחג שמח

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים