כואב בצלקת של ניתוח קודם בשבוע 35 בהריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

19/02/2018 | 07:52 | מאת: לנה

בוקר טוב בשבוע 35 בהריון שני, לפעמים כשאני עושה תנועות קשות כמו להתכופף ולהתרומם מרגישה כאב חד בצלקת מניתוח קיסרי בלידה קודמת. אם לא עושה דברים חריגים לא מרגישה כלום. אם נוגעת באיזור הצלקת מרגיש כרגיל חוץ מנקודה אחת שקצת כואב אם לוחצים חזק. מה זה אומר זה מסוכן? אפשר ללדת רגיל במצב ככה?

19/02/2018 | 07:57 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, עליך להיבדק על ידי רופא נשים כולל בדיקת על קול ולקבל חוות דעת לאחר בדיקה. בהצלחה רבה בהריון ובלידה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים