ניתוח קיסרי-תחושת "צריבה"עזה בצד הימיני

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

15/06/2017 | 10:11 | מאת: איה

שלום רב עברתי ניתוח קיסרי בשבוע האחרון וחזרתי לבתי יום ה נתוני הגוף כולל יציאות תקינים למעט תחושת "צריבה"עזה בצד הימיני שגורמת לי לקושי רב ובכי.אני מאובחנת עם אנדיוטרימוזימס (הידבקויות באזור הימיני) האם יש קשר?הכאבים קשים מאוד ומה ניתן לעשות מלבד סבלנות....

15/06/2017 | 10:52 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, ככל הנראה הדבר קשור להתדבקויות מאנדומטריוזיב אך עליך להגיע לבדיקה רפואית בהקדם, לשלול סיבוכים אחרים. בברכה, פרופ' אוריאל אלחלל טל 026778899 הדסה עין כרם

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים