הדבקויות ברחם בעקבות הניתוח הקיסרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

16/05/2017 | 15:25 | מאת: בתאל

היי, עברתי לפני 8 חודשים ניתוח קיסרי שני (חתכו אותי בשניהם כי שני הילדים היו גדולים), לאחר שהמנתח הוציא את הבן שלי הוא אמר לי ששלפוחית השתן נדבקה לי לרחם ואם ארצה להיכנס שוב להריון ייאלצו לחתוך אותי מהטבור ללמטה, אני נורא מתלבטת אם להביא עוד ילד לעולם בגלל ההצהרה הזו של הרופא ואני חושבת לעבור ניתוח מתיחת בטן כדי שיתקנו לי היפרדות שרירים של מעל 4 ס"מ ובקע טבורי שנוצרו לי מ 2 ההריונות האלה , השאלה שלי היא, האם זה וודאי שבגלל הידבקות כזו אכן יחתכו אותי חתך אנכי??? גם ככה רק עוד שנה יהיה מותר לי להיכנס שוב להריון, זו שאלה גורלית כי לאחר מתיחת בטן אני בוודאות לא אכנס שוב להריון, אני אובדת עצות מאחר והייתי רוצה מאוד עוד תינוק/ת.....ואני מיואשת.

16/05/2017 | 18:18 | מאת: פרופסור אוריאל אלחלל

שלום רב, עליך להגיע עם דוח הניתוח שלך לרופא נשים מומחה ורק על סמך דוח הניתוח ניתן יהיה לתכנן את הניתוח הבא שלך. בהצלחה רבה בהריון הבא, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899 הדסה עין כרם

16/05/2017 | 18:25 | מאת: בתאל

תודה על תשובתך ,אבל איזה סוג של רופא נשים מומחה? הרי יש כל מיני סוגים.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים