ניתוח קיסרי חוזר- בעקבות ראשון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

30/01/2017 | 09:08 | מאת: מרים

שלום וברכה. בלידה הקודמת היו לי שוליים מעל 3.5 שעות ובוצע ניתוח קיסרי. האם זה מחייב אותי בלידות הבאות לעבור ניתוח קיסרי? תודה.

30/01/2017 | 13:45 | מאת: פרופסור אלחלל

שלום רב, גם במצב אותו את מתארת יש סיכוי להצליח בלידה רגילה לאחר קיסרי ואולם סיכוייך להצלחה בלידה רגילה תלויים בעוד הרבה מאד פרמטרים כגון מבנה האגן שלך, גודל העובר, הניטור העוברי בלידה משקלך הגובה שלך האם את סובלת מסוכרת או יתר לחץ דם או מחלה אימונולוגית והאם ילדת בלידה רגילה בעבר. בכל מקרה לפני הלידה ממליץ להיוועץ עם רופא מומחה על דרך הלידה המועדפת במצבך. בהצלחה רבה, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים