תחושה של גוש מעל התפרים

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

25/01/2017 | 15:52 | מאת: יעל

עברתי ניתוח קיסרי ב5 לינואר התפרים ברובם הגלידו יפה הוצאו הסיכות חוץ מהתפר הכי קיצוני שלא נגלד לגמרי בו אני חשה עדיין כאבים ובדיוק מעליו בנגיעה אני חשה גוש(לא יודעת אם קשור) ביקרתי אצל הרופאה הפנתה לאולטהסאונד (היום).שם הבודקת לא ראתה דבר ולא זיהתה דבר. האם מטריד?אני מציינת שהנני מניקה. בביקור אצל הרופאה שמה לי משחה על התפר וחבשה אותו. תודה יעח

25/01/2017 | 16:38 | מאת: פרופסור אלחלל

התופעה שכיחה ולא נדירה. לרוב חולפת מאליה. אם מופיע חום או אדם מקומי יש לפנות לרופאה המטפלת להמשך הטיפול. מזל טוב, פרופסור אוריאל אלחלל 026778899

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים