מתלבטת אם להכנס להריון

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

26/10/2016 | 20:11 | מאת: אני

שיהיה קיסרי רביעי,בת38. שנה וחצי אחרי ניתוח קיסרי שלישי שבו בחודש התשיעי היו לי כאבים חזקים באיזור הצלקת ונחתי המון בעיקר בגלל שבניתוח הקודם השני בעקבות זירוז שהיה לי נהיה דהיסנס של הצלקת, הפעם עבר בשלום כך באמת היה ומהלך הניתוח תקין. בדוח ניתוח כתוב שחלל הרחם נקי,ויש הדבקויות בדופן השריר,פציה. השאלה אם מותר או אסור.

26/10/2016 | 20:14 | מאת: אני

ובעיקר אם כדאי לי. מאוהבת בילדים שלי,פוחדת מסיכונים,השאלה אם זה יותר מסוכן מהפעם הקודמת

26/10/2016 | 20:35 | מאת: אני

אני שאתה עונה לכולן. יישר כוח. אז פניתי דווקא לכאן.

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים