דלקת בצלקת

דיון מתוך פורום  ניתוחים קיסריים

29/08/2016 | 18:03 | מאת: מאיה

שלום, ילדתי לפני שבוע בניתוח קיסרי, אתמול פניתי למיון לאחר חום ואדמומיות ונפיחות בצלקת והרופא מצא שיש דלקת מקומית בצלקת, פתח את הצלקת ושטף וחבשו אותי, ההנחיה היא לפנות למרפאה לשטיפה וחבישה מחדש כל יום. היום פניתי והאחות שטפה אותה רק עם אלכוהול, האם זה מספיק? ועוד שאלה, במשך היום הצלקת חבושה ואני מרגישה צריבה ( אולי יש הזעה באזור) האם זה בסדר שהיא נשטפת רק פעם אחת ביום במרפאה?

30/08/2016 | 10:27 | מאת: פרופ' אוריאל אלחלל

שלום רב, הטיפול אותו את מקבלת הוא מקובל. בכל קופות החולים יש אחות מומחית לפצעים כולל זיהומי צלקת ממליץ לך להתייעץ איתה או עם הרופא המטפל. מזל אוב ורפואה שלמה, פרופסור אלחלל

מנהלי פורום ניתוחים קיסריים