בשפתיים solar chelitis

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

09/12/2016 | 17:43 | מאת: ערן

שלום,יש לי solar chelitis בשפתיים.הרופא המליץ על ניתוח בהרדמה כללית ,להסרת הנגעים הטרום סרטני האם יש אפשרויות אחרות ?לייזר או משהו אחר להסרת הנגעים? תודה

24/01/2017 | 18:50 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, מקרים מוגבלים וממוקמים ניתן לצרוב בלייזר ולצפות להתחדשות הרירית והעור. מקרים מפושטים שמתבטאים בשינוי בכל שטח השפה וטשטוש גבול השפה (ורמיליון) דורשים הסרה מלאה של הנגע ושחזור במשיכת הרירית מתוך חלל הפה, על מנת לאתר ולמנוע שינוי סרטני. פעולה זו מבוצעת בהרדמה כללית. ד״ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה