לגבי ניתוח אסתטי של הסנטר

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/10/2016 | 18:02 | מאת: א

שלום, כבר כמה שנים שאני מאוד רוצה לעבור ניתוח סנטר, אני אחרי צבא ומנסה לחסוך כסף עבור ניתוח כזה וכדי להיפגש איתך לייעוץ אבל אני לא בטוחה בדיוק בכמה מדובר, מכיוון ופגישת יעוץ היא יקרה גם כן ואין לי מושג באיזה סכום מדובר, האם תוכל לומר לי מה עלות של ניתוח אסתטי של הסנטר? האם קורה שבאים אליך לקליניקה הפרטית אנשים עם אי שביעות רצון ממראה הסנטר והם יודעים בדיוק איך הם רוצים שהסנטר יראה, או אפילו מראים לך תמונה של המראה שהם רוצים להתקרב אליו? תודה

14/10/2016 | 15:39 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב לעתים קרובות המועמדות או המועמדים לניתוח מביאים דוגמאות למבנה הפנים הרצוי להם. כמובן, לא על מנת לחקות אותו אלא יותר כדי להבהיר, בלי הצורך להשתמש במונחים מקצועיים, מהו אידאל היופי עבורם או עבורן. חשוב להבין שהפנים כמכלול הן מבנה תלת מימדי מורכב, שיופיו נובע מהתאמה והרמוניה בין החלקים השונים, ולא רק מצורתו של חלק זה או אחר. הניתוח מיועד לשפר את ההרמוניה של הפנים ולא לשנות אותם לפנים אחרים (למרות שלאחר הניתוח הפנים אכן משתנות בצורה משמעותית כאשר הדבר נדרש). למידע נוסף נא פני לאתר שלי : Dr-Allon.net בהצלחה, דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה