זמן החלמה לאחר שטיפה במפרק

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/09/2016 | 22:41 | מאת: יערה

שלום ד"ר, עברתי ארטרסקופיה דו צדדי ושטיפה במפרקים לאחר החמרה והגעה למצב של פתיחה 12 מ"מ. אני מרגישה החמרה מאז ההליך. עברתי לתזונה רכה ואני מבצעת תרגילים ללסת לפי איך שהרופא אמר לי. יש לי בדיקה עוד הרבה זמן ורציתי לשאול את דעתך האם המצב נורמלי? האם יש מצב שלא אחלים? האם יש מצב שזה בעצם יכול להחמיר עוד? ומכתב השחרור כתוב "ייתכן ציסטות סובכונדראליות של הקונדילים" מה זה אומר? תודה מראש

17/09/2016 | 02:06 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, לא ברור ממכתבך כמה זמן נמשכו הסימנים לפני הפעולה, מה מידת ההחמרה וכמה זמן עבר מאז הפעולה. תשלחי לי יותר פרטים בפרטי כדי שאוכל לייעץ לך דר אלון [email protected]

מנהל פורום אורתוגנטיה