חריקת שיניים בלילה - האם יש פיתרון אחר?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/08/2016 | 15:57 | מאת: הדס

שלום רב ד"ר, אני חורקת שיניים כתוצאה מסטרס מזה מספר חודשים. רופא השיניים שלי המליץ לי על סד לילה רגיל (מסיליקון) אך לא הצלחתי להתרגל אליו במשך מספר שבועות בגלל רפלקסי הקאה. האם ישנו סד אחר שצפוי להיות נוח יותר? מה דעתך על סד NTI? האם קיים אולי פתרון טוב יותר? תודה רבה רבה.

15/08/2016 | 05:37 | מאת: דא

שלום רב אני פחות ממליץ על סד סיליקון לחריקת שיניים. הסד המתאים לכך הוא סד קשיח מאקריל. ניתן לשקול גם NTI אבל רק לאחר שמיצית את הנסיון להסתגל לסד רגיל. דר אלון

15/08/2016 | 05:44 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, אני פחות ממליץ על סד סיליקון לחריקת שיניים. הסד המתאים לכך הוא סד קשיח מאקריל. ניתן לשקול גם NTI אבל רק לאחר שמיצית את הנסיון להסתגל לסד רגיל. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה