לגבי ניתוח קיבוע וניתוח תיקון שבר סיכוייה הצלחה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

31/07/2016 | 20:55 | מאת: שחף לגבי ניתוח קיבוע וניתוח תיקון

שלום דר דרור אלון לגבי מה שאמרתי לי ניתוח קיבוע עצם ותיקון שבר ניתן לעשות דבר כזה לאחר זמן ארוך שעבר מהטראומה כי קראתי כול מיני מאמרים של רשלנויות רפואיות עם לא מאבחנים בזמן יכול להיוצר למטופל נזק בלתי הפיך שלא ניתן לתיקון ורציתי לשאול האם סיכויי הצלחה של הניתוח גבוהים והאם אני חייב לעשות את הניתוח והאם לגבי פנים שלא מאבחנים בזמן בעיה כלשהי זה ניתן לתיקון

05/08/2016 | 00:19 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, סיכויי ההצלחה (והשיפור) הם קטנים ככל שעובר זמן מהחבלה וככל שהתזוזה של השבר היא קטנה יותר דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה