בעיות במפרק הלסת.........

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

16/04/2016 | 21:50 | מאת: יערה

שלום ד"ר, יש לי כבר מלא זמן בעיות במפרק הלסת, אני משתמשת בסד לילה, אוכלת רק דברים רכים ובכל זאת המצב מחמיר ועכשיו יש לי פתיחה רק של 7 מ"מ ולצערי אני שותה מרקים עם קש, מה אוכל לעשות כדי להקל על הכאב? (עוד שאלה ברשותך, לא נתנו לי לקבוע אלייך בבלינסון ואני מחכה כבר חמישה חודשים לתור לד"ר גילמן, הוא יוכל לדעת אם זזה לי הדיסקית ואצטרך ניתוח או שהוא לא מתמחה בזה?) תודה רבה מראש

24/04/2016 | 18:42 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום יערה את יכולה לקבוע אלי תור לאסותא 0539956079 תצטרכי לבצע MRI על מנת להדגים את מיקום הדיסק. דר אלון www.Dr-Allon.net

מנהל פורום אורתוגנטיה