שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים שמטרידים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

22/02/2016 | 18:49 | מאת: סובלת

שלום אני סובלת בערך שנה מסימנים מוזרים שמטרידים אותי בעצם מופיע לי בצד הפנימי של הלחי כתמים פעם בצבע אדם כהה פעם בצבע סגול הם מופיעים למשך יום ולאחר כך נעלמים ולאחר תקפוה חוזרים למשך יום וכל פעם אותו דבר ,הייתי אצל שני רופאים מומחים א.א.ג ואמרו שאין לי ממה לדאוג אבל עדין אני מאמינה שהגוף שלנו תמיד רומז לנו שיש דבר לו בסדר והכתמים האלו לא סתם מופיעים ,בנוסף יש לי גם ברוב הזמן כמו פסים לבנים ,ובאחרונה קלעתי שן -טוחנת -בלסת התחתונה ומאז יש לי כמו גוש לא נע ולא כואב רק אם אני לוחצת קצת כואב ולא מזהים אותו אך רק אם נוגעים בו אשמח לקבל מענה תודה מראש

23/02/2016 | 07:51 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום לסובלת, הנושא שהעלית איננו קשור לתחום ניתוחי הפנים והלסת. אנא פני לפורום מתאים (אולי רפואת הפה) בברכת החלמה מהירה, דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה