צבע לשון אפור כהה בעקבות טיפול בחיידק האלקיבטור פל

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

08/02/2016 | 08:19 | מאת: rom

שלום רב,ביום שישי האחרון סיימתי טיפול משולש בחיידק האלקיבטור פלורי שארך כשבועיים וכלל מוקסיפן/מטרוגיל/ אומפרדקס/וקארין.במשך כל הטיפול היה לי טעם מתכתי בלשון שהבנתי שזה מקובל . בסיום הטיפול אומנם הטעם המתכתי עבר לי אבל הרגשת האי נוחות בלשון עדיין קיימת וחלק מצבעו של הלשון השתנה לצבע אפרפר כהה בחלקים נרחבים של הלשון - האם מקובל?האם נדרש בדיקה של רופא ?

12/02/2016 | 23:34 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

פורום זה עוסק בניתוחי הפנים והלסת. נא לפנות לפורום אחר בתחום רפואת הפה.

מנהל פורום אורתוגנטיה