מינשך שלילי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

02/12/2015 | 17:31 | מאת: סבתא מודאגת

עד כמה חשוב או סביר לבצע ניתוח לתיקון מינשך שלילי אצל גבר בן 48 כאשר אין בעיות מיוחדות פרט להרגשה שהפרופיל לא פוטוגני דיו? במה כרוך ניתוח כזה? מה הסיכונים?

06/12/2015 | 09:27 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, למנשך הפוך יש השלכות תפקודיות כאשר הפער בין הלסתות הוא כזה שמונע מגע בין השיניים העליונות והתחתונות (חותכות, ניבים ובמקרים קשים יותר גם מלתעות וטוחנות ראשונות). פרט לכך הבעיה היא בעיקר אסתטית. כאשר המנשך ההפוך הוא תוצאה של לסת עליונה שאינה מפותחת מספיק, ייתכנו גם השלכות על הנשימה. הבעיה האסתטית כשלעצמה טומנת בחובה מערכת שלמה של קשיים פסיכו-סוציאליים, כפי שמשתקף ממחקרים רבים. דר אלון Dr-Allon.net

16/09/2016 | 18:03 | מאת: סבתא מודאגת

מה אחוזי ההצלחה בניתוח לתיקון מינשך שלילי אצל מבוגרים (40+) מה הסיכונים

מנהל פורום אורתוגנטיה