לאחר MRI התגלה התקת דיסק, הרופא לא נתן טיפול

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

22/11/2015 | 12:04 | מאת: מאיה

וציין שאין מה לעשות במצב שכזה (לפני כן נעשתה שטיפה של פרק הלסת ולא עזר) וכעת 6 חודשים לאחר מכן המצב הולך ומחמיר אני מרגישה רעשי התפוררות של הלסת, לחץ חזק באוזניים גם מבחינת כאב וגם מבחינת צפצופים ותחושה של חוסר איזון. אני אובדת עצות וממש אשמח לדעת מה ניתן לעשות ולמי לגשת? תודה רבה

22/11/2015 | 12:18 | מאת: מאיה

התקינה

24/11/2015 | 06:02 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, ניתן כמובן לטפל בכך בניתוח לעיגון הדיסק. זאת אחרי שנמצה את כל האפשרויות הלא-כירורגיות. לאחר שאראה את MRI אוכל לתת תשובה סופית. דר אלון

27/11/2015 | 09:24 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, ניתן כמובן לטפל בכך בניתוח לעיגון הדיסק. זאת אחרי שנמצה את כל האפשרויות הלא-כירורגיות. לאחר שאראה את MRI אוכל לתת תשובה סופית. דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה