החלפת מבנה יצוק בשתלים מלפני לפחות 20 שנה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

06/10/2015 | 15:42 | מאת: גילה בן יהודה

אני אחרי פירוק גשר על שן חיה ו2 שתלים מלפני מעל 20 שנה. בוצע טיפול שורש, מבנה יצוק מידי והותקן גשר זמני. היום נאמר לי שיש להחליף את המבנים היצוקים של השתלים לפני התקנת גשר חדש. אני בת 78 וחוששת מפרודצורה כזו שלדברי הרופא דורשת "קידוח" של 40 דקות . בעבר בלסת השניה היתה פרוצדורה דומה ושם לא הוחלף המבנה היצוק של שתל אחר. לציין שאני מקבלת טיפול ב ACLASTA אחת לשנה. טיפול אחרון לפני 8 חודשים. האם יש לזה השלכות? תודה על תשובה מרגיעה.

13/10/2015 | 18:20 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, שאלתך אינה בתחם הפורם לאורתוגנטיה. אנא פני לפורום רפואת שיניים דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה