הפרעות נשימה בלילה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

15/05/2015 | 12:18 | מאת: אנונימית

שלום, רציתי לדעת אם יש קשר בין הפרעות נשימה (בעיקר בלילה) לפה והלסת. אני בת 22 ותמיד נשמתי מהפה, וכשאני הולכת לישון אני חוששת מלהפסיק לנשום. רציתי לדעת אם זה קשור לפה וללסת, או לאף? יש ללסת שלי קצת אי סימטריות (אבל לא משהו חריג) והיה לי גשר והרחבת לסת. תודה

16/05/2015 | 19:03 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, נמצא קשר הדוק בין דום נשימה חסימתי בשינה ובין מבנה הפנים. גם הטיפול הניתוחי במחלה זו מתייחס לכך ומתקן את מבנה הלסת וחלל האף. אם להתייחס לשאלתך, אני אצטרך לבדוק אותך ספציפית עם הצילומים המתאימים כדי לאבחן אם זה המצב. בברכה דר אלון Dr-Allon.net

מנהל פורום אורתוגנטיה