זריקת הרדמה בשיניים כאבים

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

17/04/2015 | 07:05 | מאת: קרן

לום רב, לפני כשבועיים עשיתי סתימה עמוקה, הרופא הזריק לי זריקת הרדמה ולאחר מכן התחלתי לרעוד במשך כמה דקות לאחר שההרדמה התפוגגה החלו לי כאבים עזים , תחושת אי נוחות, תחושת לחץ, כבדות, נימול בצד השמאלי של הלשון פניתי לרופא והוא אמר לי שהסתימה תקינה והחניכיים תקינות ולקחת משככי כאבים לאחר כמה ימים נגשתי אליו שוב והוא נתן לי אתופן 600 מילגרם 2 ביום, בנוסף הבחנתי בנקודת דם בדיוק במקום שהזריק את חומר ההרדמה והוא טוען שנשכתי בטעות, השאלה אם הכאבים יעברו אני ממש מודאגת!!!

18/04/2015 | 21:18 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום קרן, אם מדובר בבעיה חריפה עלייך לפנות ישירות למחלקת פה ולסת בבית החולים הקרוב דרך חדר המיון. בברכה, דר אלון Dr-Allon.net

18/04/2015 | 21:39 | מאת: קרן

ד"ר אלון תודה רבה על תשובתך כמטופלת בפה ולסת בבלינסון אצל ד"ר גלייס ואפילו אתה ניתחת אותי בלסת התחתונה האם יש אפשרות להגיע ישירות למרפאה ולא דרך המיון ביקשתי מרופא השיניים הפנייה לפה ולסת והוא סירב לתת לי הפניה

מנהל פורום אורתוגנטיה