פה לא נסגר יפה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/11/2014 | 20:06 | מאת: נויה

שלום דר דרור אלון. לפני כמה שנים נבדקתי בבילינסון ואמרו לי שהפה שלי לא נסגר טוב ושאפשר לתקן. אז לא עמדתי בתקנון לניתוח וזה היה יקר וזה מאוד מפריע לי. מה אפשר לעשות עכשיו? היום אני בת 31 ומאוד מתביישת. נניח שהיום אני צריכה לתקן.... מה עדיף? פרטי או בבית חולים? אז אמרו לי שאני צריכה גם גשר. האם אתה עובד עם רופא כזה?

21/11/2014 | 04:54 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

נויה שלום אין סיבה להמנע מטיפול אם את סובלת ממנשך פתוח. יש לוודא שהמצב לא מחמיר כתוצאה מספיגה של ראש המפרק (קונדיל) שעלולה להווצר במצבים אלה. אם את מחליטה להגיע לבדיקה, תשתדלי להביא את הצילומים הישנים שלך (צפלומטרי, פנורמי, צילומי פנים ושיניים) אם עשית בזמנו. כמובן שנזדקק גם לצילומים עדכניים כאלה שניתן לעשות בכל מכון לצילומי שיניים (יש לבקש סט אורתודונטי מלא). היום הטיפול האורתודונטי והניתוח קלים ומהירים יותר בזכות השימוש במיני-שתלים אורתודונטיים. הטיפול הכירורגי והאורתודונטי משולבים זה בזה ואני מבצע זאת עם קבוצה מצומצמת של אורתודונטים נבחרים. בהצלחה ! דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה