שאלה על תסמונת / לסת.

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

29/10/2014 | 18:43 | מאת: daniel

טוב קודם כול, זה אני למקרה שאתה זוכר ששאל על Long Face Syndrome. בכול מקרה, הנושא הרפה ממני למשך חודש, אבל זה חזר. אני לא יכול להפסיק לחשוב על זה, כי אני בהתלבטות, לא קיבלתי תשובה חד משמעית! התמונות שהבאתי לך אגב, הם תמונות מקרוב (שהפנים קצת קרובות למצלמה), צילמתי קצת יותר מרחוק ומצאתי שהפרופורצית פנים שלי הרבה הרבה יותר טובה / קטנה שהתמונה ממרחק של מטר-מטר וחצי. כנראה שהמצלמה מקרוב מעוותת קצת את הפנים / גורמת להם להיראות ארוכות יותר. בכול מקרה, שאלתי את האורטודנתית שלי לגבי Long Face Syndrome, היא שאלה אותי למה אני חושב שיש לי את זה, ושאין לי את זה, ושהיא למדתה על זה, ואם אני לא סומך על הדעה שלה אין לה מה לעשות עם זה. בכול מקרה, היא אמרה לי שזווית הלסת שלי היא 27 מעלות (אין לי מושג איזו זווית איך, ומה). משהו של הלסת התחתונה. ואמרה לי שאין לי Long Face Syndrome. בנוסף שאלתי אנשים נוספים רבים באינטרנט שגם קצת מבינים בלסתות, ואמרו לי שאין לי את זה. ואף שהבאתי את התמונות ממרחק של מטר-מטר וחצי, אמרו לי שהפרופורצית פנים שלי (עיניים-אף-סוף השפה העליונה) בעצם הפנים האמצעיות, שהפורפורציה שלהם זה האידיאל. בכול מקרה, אני עדיין פשוט חושש מהנושא, ההתעניינות שלי בדבר הזה מאוד גבוהה. אני רוצה להביא לך 2 תמונות לאיימיל (אם תוכל לרשום אותו שוב כי מחקתי הודעות). ותגיד לי מה אתה חושב. אני יודע שאתה לא יכול להגיד בדיוק את הזוויות, וכו', אבל נראה לי שאתה מיומן , בתור אחד מנתח ומתעסק עם לסתות .. ותוכל לתת איזה הערה, לפחות מה אתה חושב, אם קיים חשש, כמו מה זה נראה, לפחות משהו קטן תגיד.

29/10/2014 | 18:45 | מאת: דניאל

אגב 27 מעלות בגיל 15 לפני הגשר. אז כנראה זה עלה או משהו .. מעלות יכולות גם להיות יותר קטנות עם הזמן?

03/11/2014 | 16:34 | מאת: דניאל

תודה

09/11/2014 | 22:23 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום דניאל הדרך הנכונה לבדוק את העניין היא לבצע צילום צפלומטרי ולבקש שיבצעו גם אנליזה צפלומטרית. כל המדידות מבוצעות על צילום זה. אם יש לך צילום עדכני תשלח לי למייל. אתה יכול לבקש ממכון הצילום שבו תבצע שישלחו לי ישירות. [email protected] בברכה דר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה