לשון שחורה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

28/07/2011 | 23:22 | מאת: מיטל

אני בת שלושים ולפני שבוע ערכתי בדיקות דם והערכים היו גבוהים בgot הרופאה הפנתה אותי למיפוי ואולטראסאונד. כבר מספר חודשים הלשון שלי שחורה בצדדים רציתי לברר האם אני צריכה לחשוש מכך ומה הטיפול שאני זקוקה לו

29/07/2011 | 00:58 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום מיטל, הנושא שאת מעלה איננו בתחום הטיפול של הפורום. במקרים מסוימים (אם כי נדירים למדי) הדבר עלול להעיד על הצורך בטיפול ואני בהחלט ממליץ לך להבדק על ידי רופא מומחה לכירורגיית פה ולסתות או רופא מומחה לרפואת הפה במסגרת אחת המחלקות.

31/07/2011 | 12:52 | מאת: מיטל

לד"ר דרור מ. אלון תודה על התייחסותך לשאלתי. מיטל

מנהל פורום אורתוגנטיה