סד לילה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

26/02/2013 | 16:48 | מאת: גדי

שלום לכולם. לפני כשנה התחלתי לסבול מכאבים בשרירי הלסת והפנים, קנאקים שנשמעים מהלסת בבוקר. בשלב מסוים החלטתי ללכת לרופא פה ולסת, הרופא החליט לתת לי כדורים שלא עזרו כ''כ אחרי תקופה של חודש הלכתי שוב לאותו הרופא והוא החליט לתת לי סד לילה ואמר שזה יפתור את הבעיה ככל הנראה. אין לי בעיה עם הסד לילה, אבל אמרו לי כמה שהוא משפר את התופעה של מה שקורה בלילה בלסת ככה הוא פוגע בשיניים וכו' ( מדובר בסד לילה קשיח) אשמח שתרשמו לי את ההיתרונות והחסרונות של העניין הזה. תודה רבה!

15/03/2013 | 18:04 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום, כאשר הסד מוכן כהלכה הוא אינו פוגע בשיניים. בברכה, ד"ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה