פריקת לסת לצד אחד בלילה?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

29/01/2013 | 23:22 | מאת: ע

לד"ר שלום רב, קליקים בלסת , מאוד קלים, פנימיים ולא מכאיבים, תמיד ליוו אותי בשנים האחרונות. מאז הופעתם תרגלתי מדי פעם פזיותרפיה ללסת שכללו פתיחות וסגירות איטיות ומדויקות של הלסת, מול מראה. הגבלות בטווח התנועה של הלסת לא היו לי ושיניי בריאות (ללא ימני חריקה) הבוקר קמתי עם כאב מוזר ביותר בלסת הימנית, ומאז, כל פעם שאני סוגר את הלסת או מפעיל את שריר הmasseter בפה סגור אני מרגיש לחץ וחולשה שם, עם קליק די מאסיבי שמרגיש כאילו כל פעם הלסת יוצאת לטראלית קלות וחוזרת למקום מאותו צד. צד שמאל מרגיש בריא לחלוטין זה נמשך גם עכשיו ואינני יודע מה לעשות ... אשמח באם תוכל לייעץ לי ולהסביר לי את כיוון מחשבתך. תודה מראש, ע.

29/01/2013 | 23:28 | מאת: ע.

המשך להודעתי > רק ברשותך בקשה קטנה, אשמח אם תתן לי את חוות דעתך על פי הידע המקצועי רב השנים שלך, האם נתקלת במקרים כאלה בעבר? ומה המלצת למטופלים שחוו מקרים דומים? בבקשה אם תוכל להימנע מלהגיב לי בהודעה כגון :"שלום רב. תוכל לפנות לקביעת תור במרפאת חוץ פה ולסתות טל.039377201 בהצלחה", אינני אומר זאת מטון מתנשא, אלא פשוט אני תושב הצפון ואין לי האפשרות והזמן להגיע כל כך רק רחוק רק בשביל בדיקה. תודה מראש שוב. ע.

01/02/2013 | 04:42 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה