התייעצות

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

20/12/2012 | 10:24 | מאת: יש לי חתול בשם שמשון

שלום רב, אני בן 28 לפני כחודשיים היה לי כאב בשן הטוחנת, מסתבר שהיה לי זיהום שהצטבר מיתחת לכתר ולקחתי אנטיביוטיקה בהתאם, הכאב מאז לא חזר, התבקשתי לחזור לקבל טיפול משלים..שיעלה לי לא פחות מ 9000 שקל! זה המון בשבילי! הם נתנו לי חוות דעת של לעקור ולבצע טיפול שורש עם סיכון שזה לא יצליח ואז יש צורך בשתל מה שיכפיל את העלויות...ביקשתי חוות דעת מדויקת יותר על מנת לחסוך בעלויות ..אחרי צילומים שעלו לא פחות נאמר לי שיש לעקור ולבצע שתל..עם עוד שתי סתימות וטיפול בחניכיים...על מנת לחסוך בכספי, הייתי מעוניין לדעת מהו הסיכון בלהסתפק רק בעקירה ללא שתל? האם זה יכול לבצע נזקים עתידיים? תודה, יש לי חתול בשם שמשון.

23/12/2012 | 12:23 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רב, נושא השאלה איננו קשור לתחומי הפורום. עליך לפנות לפורום ברפואת שיניים. בברכה, ד"ר אלון

מנהל פורום אורתוגנטיה