כאבים בפה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

10/09/2012 | 01:00 | מאת: יעלה

שלום, מזה מס' חודשים אני סובלת מכאבים בפה באים והולכים בעוצמה ובתדירות משתנים. מומחה לרפואת הפה הפנה אותי לנוירולוג. נוירולוג הפנה אותי לפה ולסת. הכאבים הם בעיקר בחניכיים שאחרי השיניים האחרונות ב 4 הצדדים. האם רופא פה ולסת יוכל לעזור באבחון?

20/09/2012 | 07:56 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום יעלה, התשובה לשאלתך תלויה במקור הכאב. כאב בלסת יכול לנבוע ממקור מקומי, דנטלי, עצבי או אחר. חלק מהמקרים דורשים התייעצות של מספר תחומי התמחות, ולצערי בחלק קטן מהמקרים תהליך האבחנה עלול להמשך זמן רב. בהצלחה !

מנהל פורום אורתוגנטיה