לסת תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

18/09/2011 | 20:06 | מאת: רחל

שלום, הלסת התחתונה שלי קצת בחוץ ונוטה הצידה אולי לא רואים את זה ממבט ראשון אבל אם מתעמקים רואים את זה וזה מפריע לי מאוד. הלכתי לאורטודנט והוא אמר שאני צריכה לעבוד ניתוח בשביל לסדר את זה וכפי שהוא אמר אז הניתוח נורא יקר בסיבות חמישים אלף ש''ח. רציתי לדעת אם יש פיתרון אולי אחר וזול יותר

20/09/2011 | 16:14 | מאת: ד"ר דרור מ. אלון

שלום רחל. חשוב לאבחן את הסיבה לנטיית הלסת, ולגיל ולגורם הראשוני יש השפעה על תכנון הטיפול. לעתים יש גם צורך בטיפול אורתודונטי כהכנה לניתוח. עם זאת, הניתוח אינו מסובך או יקר כפי שהתרשמת, וכרוך באישפוז קצר בלבד של סוף שבוע. בכל מקרה, כדאי להיבדק ע?י מנתח פה ולסתות בעל נסיון בתחום ולא להסתמך על שמועות... בהצלחה !

מנהל פורום אורתוגנטיה