גשרים על גבי שתלים.......

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

04/09/2021 | 21:38 | מאת: ענת

גשרים אשר הותקנו על גבי שתלים אינם נוחים לי וגורמים לי ליסורים. רציתי לדעת אם אגיע לבית החולים תבדקו את מצב השתלים והגשרים ואוכל לקבל חוות דעת והצעת המשך טיפול.אין לי צילומים מלבד צילום פנורמי אחד.האם אתם עושים גם צילומים. אגב הופנתי על ידי דר גילמן לפרופ צאוצו.אני חושבת שגם רופא שעוסק בשיקום הפה צריך לבדוק אותי. לסיכום שאלתי היא אם השתלים אכן בסדר האם ניתן רק לשקם את הגשרים. אודה לתשובתך

היי ענת, כמו שאמרתי בביקור שלך, אני ממליץ לך לקבוע תור לפרופ' צ'אושו כדי להתייעץ איתו לכבי תקינות של השתלים הקיימים בפה שלך. לבקש תור באותו היום לפרופ' ניסן, מומחה לשיקום הפה. הוא יתן חוות דעתו לגבי תקינות של השיקום ויגיד במידה והוא ממליץ לשנות משהו. 039376666 או 039377201 בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה