היום עשו לי את ההמשך של הטיפול שורש

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

26/08/2021 | 18:42 | מאת: לוברבום

שלום וברכה היום עשו לי המשך של טיפול שורש הטיפול היה מאוד עמוק ממש הרגשתי שזה היה עמוק האם צריך בכזה מצב כתר כדי שהשן לא יתפרד אין לי כח לדבר הקרוב שזה השתלת שן כי מדובר גם על סינוסים כי זה השן למעלה הרופא המליץ לעשות בינתיים מעקב בלי לעשות כתר ורק אז אם המצב לא משתפר לעשות כתר אבל אני יודעת מה ההשלכות של זה כבר לפני כמה חודשים התחלתי לקחת מינון יתר של תרופה פסיכיאטרית שזה עושה לי בבוקר נמנומית בדיוק השבוע הלכתי לרופאת פסיכיאטרית שאמרה לי להמשיך באותו מינון וגם הייתי עושה כשהייתי קמה בבוקר הייתי הולכת לאכול משהו ולשתות והייתי מיד נרדמת במיטה נראה לי שזה גם נהיה לי מי בעיה של קושי בנשימת פה בגלל בעיה במחיצת האף שצריך ניתוח האם אני צודקת איך אפשר להסביר את זה לרופא שיניים??? האם יש פתרון שלא כל הפה ילך לפח כשהייתי בחורה צעירה לא סבלתי כל כך על השיניים??? האם אני צודקת??? תודה רבה

שלום, זה לא המקום לשאלות כלליות על טיפולי שיניים.צריך לשאול את רופא השיניים. או רופא שיניים אחר. הפורום מודגש לבעיות של עיוותי פנים וטיפול בהם. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה