כאב בצד שמאל של הפנים והגרון הקדמי

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

09/08/2021 | 13:56 | מאת: עופר

שלום רב, לפני כמה ימים פיהקתי איזה פעמיים והרגשתי שנתפס לי צד שמאל, בשלב מסוים זה השתחרר. חלפו כמה ימים, עכשיו כואב לי נראה לי שמתחת ללסת תחתונה שמאל אבל גם לאורך קו הלסת ועד לפרק הלסת. אני לא מרגיש שמשהו נפוח מתחת ללסת, אז לא בטוח שזו בלוטת לימפה, זה גם כאב שבא והולך- האם כאבי פרק לסת יכולים להקרין גם לאיזור לסת תחתונה, תודה

עופר שלום, מתנצל שתפסת אותי בחופשה. האם אתה כואב? משתפר? ד"ר גילמן

02/09/2021 | 00:30 | מאת: עופר

הכל בסדר, צריך לצאת לחופש לפעמים (-:. כשאני מפהק הלסת יכולת להיתפס אבל אז זה משתחרר די מיד. זו לא בלוטת לימפה, כנראה כאבים בפרק לסת שמאל, היא גם בולטת יותר מצד ימין. השאלה אם כאב במפרק לסת יכול להקרין גם למטה עד לסנטר? (יש לי רופא פה ולסת בעוד חצי שנה.....)

מנהל פורום אורתוגנטיה