מעוות בפנים אסימטריה

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

03/08/2021 | 07:38 | מאת: אואי

מסתכל במראה רואה עיוות בעצמות בפנים לסת תחתונה סוטה ועקומה לסת עליונה לא מפותחת היפופלסיה ארובות שקועות צד אחד שונה מהשני בקיצור עיוות שלד הגולגולת האם ניתוח אורתיכורגי יעשה אותי סימטרי או שאצטרך שתלים ושתלי עצם

שלום אואי, את חלק ממה שאתה מתאר אפשר לתקן או לפחות לשפר באמצעות ניתוח אורתוגנטי - לדוגמה, לסת היפופלסתית וסטיה של הלסת התחתונה. ניתוח אורתוגנטי לבד למטפל בארובות עיניים וייתכן הצורך במשתלים כדי לתקן אסימטריה באיזור זה. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה