מועמד ראוי לניתוח אורתוגנטי?

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

01/08/2021 | 02:45 | מאת: עמית

היי, אני בן 16, לא מזמן הורדתי את הגשר בשיניים לאחר 4 שנים. למרות זאת, משהו בסגירה של השיניים והלסתות מרגיש לא נוח. שמתי לב שהלסת התחתונה שלי קצת עקומה ונוטה לאחד הצדדים, והסנטר קצת שקוע פנימה. אני מרגיש שישנה בעיה מעבג לאסתטיקה, אך ההורים שלי בטוחים שאני בסך הכל נער שיש לו כל מיני מחשבות על המראה החיצוני שלו. אשמח להגיע למקום בו תתבצע בדיקה מקיפה של הלסתות והמנשך שלי, כדי לבדוק האם ישנה בעיה אמיתית וכיצד יש לטפל בה.

בשמחה. תשלח לי פרטים ל[email protected] - שם מלא, ת.ז ומספר טלפון. נקבע לך תור לבדיקה בבילינסון. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה