איבוד תחושה בשפה תחתונה לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

24/07/2021 | 10:03 | מאת: אבי

שלום רב עברתי לפני שנה וחצי ניתוח להוצאת סיליקון בשפה התחתונה מאז לא חזרה לי התחושה השפה מרגישה רדומה לחלוטין ותמיד מרגישה נפוחה האם יש דרך לעזור להחזרת התחושה? תודה

אבי שלום, צער לי לשמוע את זה. בדרך כלל, הייתי מצפה שבמידה והתחושה תחזור בכלל, אז כבר היו צריכים להיות סימנים של "התאוששות" או חזרה של תחושה. מה שאתה מתאר זה חוסר תחושה מוחלט ואחרי 18 חודשים, להערכתי, סיכוי מאוד קטן שיהיה שיפור. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה