צילום פנרומי לילד בן 4.5

דיון מתוך פורום  אורתוגנטיה

23/07/2021 | 15:13 | מאת: לוברבום

שלום וברכה שבוע שעבר הייתי במרפאת שיניים כמה שעות כסייעת אז הגיע אמא עם ילד בן 4.5 שהיה אמור לעבור צילום בשיניים רנטגן נשך בגלל הגיל הקטן של הילד הוא לא היה יכול לשתף פעולה עם הסייעת שעשתה לו את הצילום בשיניים צד אחד כן נעשה והצד שני הוא לא היה מסוגל לאחוז את הצילום בפה וכמעט הלך לבלוע את זה הרופא שיניים שטיפל בילד שלח אותו לצילום פנורמי לעוד שבועיים השאלה היא ף מי כיוון שצילום פנורמי מצריך שיתוף פעולה עם הילד הקטן (אני כבר עשיתי את זה פעמיים לכן אני יודעת במה מדובר ) כמו: להוציא רוק וכדו' בעת הצילום האם אין צילומי שיניים שלא מצריך שיתוף פעולה עם הילד בגלל הגיל הקטן כמו: צילום ct שמרדימים את הילד ואז אפשר לעשות לו צילום נרחב לכל הפה אשמח לדעת איזה צילומים יש לילדים קטנים שלא יכולים לעבור צילומים הרגילים במרפאת שיניים תודה רבה

לא ממש לא שרופא השיניים ייכנס לתמונה ויקח חלק יותר פעיל בתהליך של הפעולה. או שיפנה את הילד לרופא שיניים מומחה לילדים. בברכה, ד"ר גילמן

מנהל פורום אורתוגנטיה